Cursul acreditat de formare – „Educație Rutieră și Prim Ajutor”

450 RON/cadru didactic
„Profesorul bun este cel care identifică şi construieşte cea mai potrivită strategie de trezire şi înnobilare a unei persoane concrete, particulare, unice.”
Constantin Cucoș
Educația continuă și dincolo de ceea ce copiii învață zi de zi la școală. Educația este complexă și nu ar trebui niciodată limitată la un anume spectru de cunoștințe. Educația este viață, iar asta înseamnă că cel mic trebuie să învețe de la profesor cum să prindă aripi și cum să își deschidă orizonturile.
Copiii sunt diferiți și învață să se raporteze diferit la realitatea din jur, însă siguranța, empatia și ajutorarea semenilor trebuie să existe în fiecare dintre noi.
Cursul de formare „Educație Rutieră și Prim Ajutor”, acreditat la Ministerul Educației prin OM 4618/11.08.2021 (62 de ore, 15 credite transferabile), abordează atât subiecte teoretice care să ajute la dobândirea competențelor necesare în acest domeniu, cât și aplicații practice care să le ofere cursanților o experiență diversă pe care să o împărtășească mai departe generațiilor ce vor urma.
Cursul „Educație Rutieră și Prim Ajutor” este cel care propune strategii preventive, dar și cel care vine cu soluții practice acolo unde prevenția nu a putut funcționa.